SAVE THE DATE: 25 November 2016 SNEAKERGALA

 Ben jij een Young Professional, jonger dan 35 jaar en hou je van sport, netwerken en een feestje? Dan is dit event écht iets voor jou! Noteer 25 november 2016 alvast in je agenda want dan wordt het SNEAKERGALA weer georganiseerd!

Waar de derde editie van het Sneakergala gaat plaatsvinden houden we nog even geheim. Binnenkort ontvang je meer informatie over de locatie, EARLY BIRD tickets én het programma. 

 

Het SneakerGala wordt georganiseerd door professionals van Jong Oranje. Afgelopen week is de organisatie voor het Sneakergala weer gestart met de voorbereidingen. In verschillende thema’s worden enthousiaste en inspirerende sprekers uitgenodigd voor de avond. Het ideale moment waar jij kan netwerken en nog meer kennis kan opdoen. Natuurlijk sluiten we de avond af met een knallend feest in stijl.

 

De dresscode voor het SneakerGala is simpel: Alles mag, als het maar een combinatie is van netjes en sportief. Een jurkje met sneakers, een trainingsbroek met naaldhakken, een maatpak met voetbalschoenen, het kan allemaal! 

Wie organiseren dit jaar het Sneakergala?

Het gala wordt dit jaar georganiseerd door enkele enthousiaste vrijwilligers komend uit verschillende takken van sport: Tim Bodicker (sport&zaken), Mathijs de Bruin (NOC*NSF), Claudia Calvelage (KNZB), Bram van Pelt (sport&zaken), Susan Raijmakers (Nevobo), Bart van Roessel (Watersportverbond), Jorik Tilstra (Triple Double) en Cecile Veldman (KNZB). 

Reactie schrijven

Commentaren: 0