Olympische Spelen van Rio 2016 optimaal beleven?

De Olympische Spelen van Rio 2016 optimaal beleven? Van 6 tot en met 21 augustus wordt de Olympic Experience georganiseerd in Den Haag! Het sportstrand van Den Haag verandert tijdens de Spelen in een olympisch Rio waar jij kunt sporten, sport kijken en sport beleven. 

Jong Oranje organiseert samen met haar partner ICA een event op en rond het strand van Scheveningen op dinsdag 16 augustus van 16.00 tot 22.00 uur. De Olympic Experience biedt ons de mogelijkheid om de verbinding te maken tussen sport en het bedrijfsleven. De exacte details over de locatie en het inhoudelijke programma worden later bekend gemaakt, maar schrijf je alvast in want er zijn slechts 30 plekken beschikbaar!

 

Het programma

Het programma begint met een sportieve activiteit op het Olympic Experience terrein. Wanneer je het niet red om bij dit onderdeel aanwezig te zijn, kun je ook bij het inhoudelijke deel aanschuiven. Geeft dit dan aan in het aanmeldformulier.

 

15.30 uur - Inloop en omkleden indien gewenst

16.00 uur - Sportieve activiteit bij de Olympic Experience

17.30 uur - Verplaatsen van locatie en hapje eten

18.30 uur - Inhoudelijk programma (ntb)

20.00 uur - Borrel en Olympische Spelen kijken

 

De sluitingsdatum om je in te schrijven is vrijdag 12 augustus. Klik hier om je aan te melden. Kosten bedragen €15 per persoon. 

 

 

Wat betreft dresscode raden we aan om casual sportief te kleden, zeker wanneer je deel neemt aan het sportieve deel. Op locatie is er de mogelijkheid om je om te kleden en vergeet ook je slippers niet voor het echte strand gevoel!

 

 

Kijk hier voor meer informatie over de Olympic Experience.

Reactie schrijven

Commentaren: 0