Talentprogramma 'Werken in de Sport'

Binnenkort gaat alweer de zesde editie van het Talentprogramma Werken in de Sport van start. Het programma heeft zichzelf inmiddels bewezen, zo vinden ook de deelnemers aan de vijfde en dus lustrum editie. Laat je overtuigen door de enthousiaste reacties van deelnemers aan het programma en meld je aan. Inschrijven kan tot 16 september 2016!

Doel

Het Talentprogramma ‘Werken in sport’ is een op maat gemaakt programma over talentontwikkeling. De insteek van dit Talentprogramma is gebaseerd op structurele aandacht en samenwerking door sportbonden en NOC*NSF op het gebied van talentmanagement, zodat gemotiveerde jonge professionals behouden blijven voor de sport. Georganiseerd voor en door de sport. Bedoeld voor jonge talentvolle medewerkers van sportbonden en NOC*NSF, met frisse ideeën, die maximaal 34 jaar oud zijn en binnen nu en 2 jaar toe zijn aan een volgende carrièrestap.

Ervaringen van deelnemers

Wellicht is deelname aan het Talentprogramma ook iets voor jou. De deelnemers aan de vijfde editie delen ook graag hun ervaringen met je:

 

“Het was een mooi programma! Verbinden en ontwikkelen stonden voor mij centraal en dit heb ik zeker gedaan. Een fijne groep mensen die samen hebben gekeken naar zichzelf en naar elkaar. Vooral de verbinding onderling maakt het een meerwaarde voor de sport.” - Sanne van der Linden, Medewerker Wedstrijdwezen - Nevobo

 

"Het Talentprogramma heeft me de kans gegeven om écht met mezelf aan de slag te gaan. Om mezelf de ruimte te geven actief met vraagstukken aan de slag te gaan. Telefoon en iPad uit, autoreply van mijn mail aan, collega’s op de hoogte… iedere maand een dag vol met inspirerende sprekers, supergoede coaches en een fijne groep die me hebben geholpen om stappen verder te komen in mijn denken en doen. En praktisch toepasbaar zodat ik ook in de tussenliggende weken en de periode na het programma meer bewust bezig ben met mijn ontwikkeling. Heel waardevol en een aanrader voor iedereen die het zichzelf gunt hier ruimte voor te maken!" - Maaike van Meerten, Projectleider Sport en Bewegen in de Buurt - NOC*NSF

 

“Het talentprogramma geeft (ambitieuze) medewerkers in de sport de kans om zich verder te ontwikkelen en hun netwerk in de sport uit te breiden en het geeft je de kans om echt met je eigen ontwikkeling bezig te zijn, wie ben ik en waar wil ik naar toe. Dit heeft mij een hoop inzichten gegeven!” - Cecile Veldman, Projectleider - Koninklijke Nederlandse Zwembond

 

Bekijk hier alle praktische informatie over deelname aan de zesde editie van het Talentprogramma Werken in de Sport.

Reactie schrijven

Commentaren: 0