Bestuur van JBN versterken?

Judo Bond Nederland (JBN) zoekt versterkingen voor het landelijke bestuur. Ze hebben vacatures voor drie nieuwe bestuurders: een voorzitter en bestuursleden breedtesport en topsport. Ben je niet geïnteresseerd in een vaste bestuursfunctie maar wel beschikbaar om flexibel taken op te pakken. In overleg is het ook mogelijk om de JBN op een andere manier bestuurlijk te versterken. Misschien ken je of bèn je iemand die daar interesse en competenties voor heeft?

De JBN staat nadrukkelijk open voor het benutten en creëren van kansen. Kansen waardoor talenten nieuwe ervaringen opdoen en een bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij. Kansen om nieuwe impulsen toe te laten binnen de judowereld. Kansen om diversiteit beter in te zetten en hiermee aansluiting met onze sporterswereld en buitenwereld te verbeteren.

 

De JBN wil daarom graag in de maand augustus in overleg met ambitieuze Jong Oranje-spelers die geïnteresseerd zijn in één van deze vacatures of op een andere manier de JBN vrijwillig willen versterken. De JBN staat open voor maatwerk voor individuen dat past naast de andere drukke werkzaamheden.

Het opdoen van bestuurlijke ervaring bij een sportbond staat goed op je cv, vergroot je netwerk en stimuleert je persoonlijke ontwikkeling.

 

Wil jij vrijblijvend met Connie Eli, directeur van de JBN, in gesprek om te kijken waar jullie elkaar kunnen versterken? Neem dan contact op met jongoranjenetwerk@gmail.com. Graag een CV hierbij toevoegen.

 

Voor informatie over de vacatures kan hier worden geklikt.

Reactie schrijven

Commentaren: 0