Programma netwerkevent Olympic Experience bekend!

Jong Oranje organiseert op dinsdag 16 augustus, samen met haar partner ICA (Young Professionals uit bedrijfsleven), een netwerkevent op en rond het strand van Scheveningen. 

Programma

 

15.30 uur - Verzamelen en eventueel omkleden bij Aloha Surf (Scheveningen Haven)

16.00 uur - Sportieve activiteiten bij de Olympic Experience. Beleef diverse sporten op het strand en daag andere Young Professionals uit voor een wedstrijd

17.30 uur - Rio daghap bij Aloha Surf

18.30 uur - Inspirerende presentatie Clarinda Sinnige

20.00 uur - Borrel en Olympische Spelen kijken op de Olympic Experience 

 

Clarinda Sinnige is een voormalig top hockeyster. Zij speelde 142 interlands als keepster van het Nederlands Elftal Dames. Tijdens de Olympische Spelen in Sydney (2000) behaalde ze brons en in Athene (2004) zilver. In 2012 was zij teammanager van het gouden Nederlands Elftal Dames in Londen en in 2014 bij het WK in Den Haag. Sinds december 2014 is Clarinda Hoofd Media & Communicatie bij de KNHB. Voorheen was zij werkzaam bij Eiffel als Manager Eiffel & Topsport. Clarinda zal vertellen wat de 'Road to Rio' betekent vanuit haar ervaring als sporter en langs de zijlijn als manager.  

 

Inschrijving

Schrijf je vóór 12 augustus in via deze link! Wees er echter snel bij want er zijn slechts 30 kaarten beschikbaar. Er wordt een bijdrage van €15,- per persoon berekend. Dit is inclusief toegang Olympic Experience, de Rio daghap en enkele consumpties.

 

Tips

- Een casual dresscode is aan te raden; je staat met je voeten in het zand;

- Neem geen waardevolle spullen, er is maar een beperkt aantal kluisjes beschikbaar;

- Na inschrijving en betaling ontvang je een digitale toegangskaart. Deze kaart geeft je de gehele dag toegang tot de Olympic Experience (om 10.00 uur geopend).

 

Voor meer informatie over de Olympic Experience kijk hier.

Reactie schrijven

Commentaren: 0