ICA en Jong Oranje genieten samen van de NL'se Copacabana

Tijdens de Olympic Experience hebben Young Professionals uit de sport en het bedrijfsleven elkaar ontmoet op de Copacabana van Scheveningen.

50 Young Professionals van Jong Oranje en ICA bezochten het event en hebben samen een indrukwekkende rondleiding over het evenemententerrein gevolgd. De rondleiding werd vervolgd door een tafeltennis clinic vanuit de NTTB, waar de eerste zweetdruppels al te zien waren bij de aanwezigen. 

Vervolgens was het tijd voor wat inhoud. Clarinda Sinnige, oud Olympisch hockeyster heeft verteld over haar unieke Olympische en topsport ervaringen als sporter en manager. Ook hoe zij die ervaringen nu gebruikt in haar maatschappelijke carrière kwam aan bod. Haar boodschap luidde: 'wijk niet af van het pad waar je in geloofd, samen bereik je meer en geniet!' Een leerzame presentatie. Na deze presentatie was het tijd om weer terug te gaan naar de Olympic Experience, waar de Olympische toppers op de grote  schermen te volgen waren.

 

Wij vonden het erg leuk om de sport en het bedrijfsleven met elkaar te mixen! Heb jij ook genoten, of baal je dat je het gemist hebt? Houd onze agenda in de gaten voor een volgend event! 

Reactie schrijven

Commentaren: 0