Talentboek + Jong Oranje = Jong Oranje Buddy's

Is het niet geweldig om de ontwikkelingen van jonge sporttalenten te volgen en hen te ondersteunen gedurende hun topsportcarrière om later (wellicht) te mogen juichen bij (inter)nationale successen? Lijkt het je ook interessant om de nieuwe Epke Zonderland te begeleiden? Wordt dan `JongOranjeBuddy´! 

Als `JongOranjeBuddy´ kun je op diverse manieren een talent helpen en bepaal je zelf hoe je betrokken wilt/kunt zijn. Op grootse wijze of minder intensief. Alles afhankelijk van de tijd en de expertise die jij kunt bieden en de wensen die het talent aangeeft. Dit kan bijvoorbeeld door:

  • Opstellen van een sponsorplan.
  • Inzichtelijk maken van de (toekomstige) financiën
  • Ontwikkeling van een social media campagne.
  • Inzetten van je netwerk (doorsturen, liken en/of reageren op berichten).
  • Introduceren van het talent bij een bedrijf.
  • Opstellen van een mailing en/of flyer.
  • …enz.

Voor de perfect match zorgt Talentboek. Talentboek zoekt naar talenten uit jouw omgeving, inventariseert de behoeften en stelt de talenten aan jullie voor. De `JongOranjeBuddy´ is in het leven geroepen door Talentboek en Jong Oranje. Samen creëren we een goede voedingsbodem voor talentontwikkeling en leveren we een maatschappelijke bijdrage om nog meer Nederlands Goud in de toekomst te behalen. Talentboek telt momenteel 797 geregistreerde sporttalenten. Om hen te helpen zoekt Talentboek `JongOranjeBuddy’s´ uit de sport.

  

Jonge sporttalenten + Young Professionals = JongOranjeBuddy!

 

Wat is Talentboek?

Talentboek is een crowdfundplatform van Sportservice Nederland, op initiatief van oud-olympisch schaatskampioene Yvonne van Gennip ontwikkeld om de sporttalenten van Nederland te helpen de top te halen. Het is hét podium in Nederland waar sporttalenten zichzelf professioneel kunnen presenteren om zo in contact te komen met mogelijke donateurs die willen bijdragen aan hun sportcarrière en sponsoren die zich graag willen verbinden aan de toekomstige toppers.

 

Enkele kerngetallen (meetdatum: juli 2016):

  • Opgehaald donatiebedrag: € 389.004,-
  • Projectpartners: St. Goede Doelen Nh1816, ABN AMRO, Aegon, Albron, KPN, M-Line en Zilveren Kruis.
  • Boegbeelden: Olympische kampioenen Ellen van Langen, Epke Zonderland, Esther Vergeer, Ireen Wüst, Marianne Vos, Teun de Nooijer, Ronald Florijn, Peter Blangé, Nicolien Sauerbreij, Pieter van den Hoogenband en Yvonne van Gennip tezamen goed voor 27 gouden Olympische medailles.

 Heb je interesse? Neem dan contact op met Talentboek via office@talentboek.nl of bel 023 205 5026.

Reactie schrijven

Commentaren: 0