Tijd voor een sportief feestje!

 

 

Het Sneakergala vindt dit jaar plaats op vrijdag 25 november. Een gala waar het verbinden van Young Professionals in de sport centraal staat. Een groep ambitieuze mensen die elkaar willen leren kennen, iets willen opsteken van inspirerende sprekers én een feestje niet afslaan.

Voor de aankomende editie zit je als Young Professional in de sport helemaal goed op het Sneakergala. De details maken we binnenkort verder bekend, maar vandaag mogen we alvast de locatie onthullen.

 

Het gebouw is een kruispunt waar sport, marketing en media samenkomen en zo’n 50 bedrijven huisvest die actief zijn in de sport. Van het bedrijfsleven tot aan de georganiseerde sport, iedereen is vertegenwoordigd. De keuze voor deze locatie voelt natuurlijk en biedt een geweldig podium om het Sneakergala te beleven.

 

Graag verwelkomen we jullie in SX Eindhoven, gelegen in het creatieve en sportieve hart van Eindhoven, op loopafstand van het Philips Stadion en met een eigen treinstation. Op 1 minuut lopen liggen drie parkeerterreinen en vanaf de ring Utrecht is het 50 minuten met de auto.

 

We hopen jullie te mogen verwelkomen en dat we er samen een top feestje van maken. Dat gaat ongetwijfeld lukken, gezien de vorige edities!

 

Bestel hier je kaarten à €27,50 en profiteer tot het einde van de Paralympische Spelen van de early bird korting! Let op er zijn max. 50 early birds beschikbaar dus wees er snel bij.

Reactie schrijven

Commentaren: 0