Tijd voor een sportief feestje?!

Het Sneakergala vindt dit jaar plaats op vrijdag 25 november 2016. Een gala waar het verbinden van Young Professionals in de sport centraal staat. Een groep ambitieuze mensen die elkaar willen leren kennen, iets willen opsteken van inspirerende sprekers én een feestje niet afslaan.

 

Voor de aankomende editie zit je als Young Professional in de sport helemaal goed op het Sneakergala. Inmiddels is de locatie én de eerste innoverende spreker al bekend gemaakt!!

Locatie

De prachtige locatie is een kruispunt waar sport, marketing en media samenkomen en zo’n 50 bedrijven huisvest die actief zijn in de sport. Van het bedrijfsleven tot aan de georganiseerde sport, iedereen is vertegenwoordigd. De keuze voor deze locatie voelt natuurlijk en biedt een geweldig podium om het Sneakergala te beleven.

 

Graag verwelkomen we jullie in SX Eindhoven, gelegen in het creatieve en sportieve hart van Eindhoven, op loopafstand van het Philips Stadion en met een eigen treinstation. Op 1 minuut lopen liggen drie parkeerterreinen en vanaf de ring Utrecht is het 50 minuten met de auto.

 

Innoverende spreker

Ook hebben we onze eerste spreker al bekend mogen maken. Deze innoverende spreker is mede oprichter van Innovatiebureau Springlab: Jan-Paul de Beer. Springlab ontwikkelt duurzame sport en beweeginnovaties, die mensen in beweging brengen! Bekijk hier wie Jan-Paul de Beer is.

 

Meer informatie

Ben jij een Young Professional, jonger dan 35 jaar en hou je van sport, netwerken en een feestje? Dan is dit Event écht iets voor jou! Klik hier voor meer informatie én de kaartverkoop (€ 32,50).

 

We hopen jullie te mogen verwelkomen en dat we er samen een top feestje van maken. Dat gaat ongetwijfeld lukken, gezien de vorige edities! In de komende weken zullen wij nog meer inspirerende sprekers bekend gaan maken. Houdt onze Facebook én Twitter dus in de gaten.