Feedback infographic Sportagenda 2017+

Tijdens de nationale sportweek heeft Jong Oranje de infographic over de sportagenda gepresenteerd. We hebben samen met het strategisch elftal geprobeerd dit bijna 60 pagina’s tellende document in één overzicht samen te vatten: de kernen en kansen in de sport.

 

We willen dat dit document van heel Jong Oranje wordt. Daarom vragen wij jullie om ons te helpen in de inhoud van de infographic. Wij zijn heel benieuwd of jullie nog aspecten uit de sportagenda missen die wel hierin thuis horen. Wellicht vind je nog een spelfoutje ergens. Let us know! Graag ontvangen wij uiterlijk 5 oktober jullie feedback via jongoranjenetwerk@gmail.com

Download
Infographic 'Kernen en kansen Sportagenda 2017+'
Infographic 'Kernen en kansen Sportagend
Adobe Acrobat document 591.4 KB