Inspiratie & verbinding, iets voor jou?

Wil jij in een inspirerend jong team nieuwe ideeën ontplooien, de lijnen uitzetten en gave evenementen organiseren voor Young Professionals in de sport? Word dan één van de Jong Oranje aanvoerders!

In de georganiseerde sport werken veel jonge, talentvolle en gemotiveerde mensen. Een deel komt elkaar wel eens tegen bij bijeenkomsten, maar de meerderheid zou elkaar op straat niet herkennen. En dat terwijl veel Young Professionals in hun werk met dezelfde thema’s bezig zijn, met vergelijkbare ideeën rondlopen en dezelfde drive hebben om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de georganiseerde sport. Om deze Young Professionals dichter bij elkaar te brengen is begin 2014 Jong Oranje ontstaan.

 

 

 

Aanvoerderstaken

Samen met de andere aanvoerders bedenk je wie wat doet. Zo heb je alle vrijheid om je eigen voorkeur uit te voeren of je juist eens wat meer te verdiepen in een ander onderwerp. Denk aan het beheer van de financiën, de communicatie van en naar de Jong Oranje spelers, contact met onze partners onderhouden (bonden, NOC*NSF, ICA, etc.), de kartrekker zijn van activiteiten waar je een projectgroep voor zoekt en wie weet wat je zelf nog op touw kunt zetten.. Laat ons weten als je geïnteresseerd bent!

 

De activiteiten

Iedere activiteit die we als Jong Oranje gezamenlijk organiseren past bij één of meerdere doelstellingen. Te denken valt aan:

  • Plenaire bijeenkomsten voor alle spelers van Jong Oranje
  • Sportieve activiteiten
  • Netwerkactiviteiten binnen en buiten de sport
  • Inhoudelijke denktanks met enkele spelers van Jong Oranje
  • Activiteiten die gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling
  • Activiteiten op werkgebieden/branches

 

Meer informatie

Wil je eerst meer informatie over het aanvoerdersteam? Neem dan gerust contact op via jongoranjenetwerk@gmail.com of bel Evelien op 06-24338550