2e fanatieke spreker #SNEAKERGALA is bekend

Hierbij mogen we ook de 2e fanatieke spreker bekend maken voor het SNEAKERGALA!! Deze spreker is Nike Brand Ambassador én Pacer voor de Nike+ Run club: Marit van Luttervelt.

“Marit van Luttervelt gaat dagelijks door het leven vol passie en enthousiasme en is werkzaam als Nike Brand Ambassador en Pacer voor de Nike+ Run Club. Marit is een echte young professional, die door eigen initiatief al heel wat kansen in de (internationale) sportwereld aangeboden heeft gekregen. Door haar leven als ’Athlete' op social media te delen, is er een wereld voor haar open gegaan.

Ben jij een Young Professional, jonger dan 35 jaar en hou je van sport, netwerken en een feestje? Dan is dit Event écht iets voor jou! Noteer 25 november in je agenda want dan wordt het SNEAKERGALA georganiseerd in het SX gebouw in Eindhoven! Meer informatie over het Sneakergala vind je hier: www.wijzijnjongoranje.nl/sneakergala

 

Ons programma is definitief bekend en in de komende weken zullen wij nog meer inspirerende sprekers bekend gaan maken! Houdt onze Facebook, Twitter én Website dus in de gaten!    

Reactie schrijven

Commentaren: 0