NIEUWS: DJ Miss Mary verzorgt een knallend feest #Sneakergala

Na de workshops is er nog genoeg tijd om te feesten onder het genot van een hapje en een drankje. Ook dit jaar zal DJ Miss Mary ervoor zorgen dat iedereen op de dansvloer terecht komt.  Miss Mary (voor velen meer bekend als Marij van Tienen, werkzaam bij de KNHB) zorgt voor een mooie mix van verschillende muziekstijlen, waardoor het onmogelijk is om stil te blijven staan.

 

Ben jij een Young Professional, jonger dan 35 jaar en hou je van sport, netwerken en een feestje? Dan is dit Event écht iets voor jou! Noteer 25 november in je agenda want dan wordt het SNEAKERGALA georganiseerd in het SX gebouw in Eindhoven! Meer informatie over het Sneakergala én een HEERLIJKE beschrijving van het diner vind je hier: www.wijzijnjongoranje.nl/sneakergala

 

Ons programma is definitief bekend en in de komende weken zullen wij nog meer inspirerende sprekers bekend gaan maken! Houdt onze Facebook, Twitter én Website dus in de gaten!