Een nieuwe aanvoerder: Sam de Vor!

Wie is Sam de Vor?

Een lang nieuwsbericht is natuurlijk niet van deze tijd waarin het hyperindividu alles kort en snel consumeert. Daarom een kort stukje over Sam. Over kort en snel gesproken, naast zijn Paralympische werkzaamheden voor NOC*NSF, rent hij de 800 en 1.500 meter respectievelijk in de volgende persoonlijke records 1:54.55 en 3:58.33.

 

 

Wat ga je als aanvoerder van Jong Oranje in 2017 doen?

 

Als aanvoerder zie ik het als mijn rol om bestaande ideeën, visies van jonge en slimme mensen in de sport te herkennen, te bundelen en vervolgens te vertalen naar concrete workshops en presentaties waarmee we echt een positieve bijdrage kunnen leveren aan de (on)georganiseerde sport".  

 

Welkom Sam!

 

Vragen aan Sam? Hij is te bereiken via jongoranjenetwerk@gmail.com