Verrijkingssessie transitietraject 6 dec.

Op 31 oktober hebben we met zo’n 30 Jong Oranje spelers nagedacht over de toekomst van de sport en onze sportorganisaties. In 6 groepen hebben we de voor ons belangrijkste zaken plenair teruggekoppeld, waarbij eens te meer bleek: we willen verbinden op inhoud en mensen, open communiceren, samenwerken vanuit vertrouwen, weg van denken in hokjes en organisatiebelangen en het loslaten van het gevoel en de wens om eigenaar te zijn van de sport. En de brede oproep aan het transitieteam: nu vooral doorpakken hierop! 

 

 

Onze inbreng was niet zonder succes: er is veel enthousiasme over onze inzet en ideeën, we zijn als onderstroom hard nodig om veranderingen teweeg te brengen.

 

Wij zijn daarom als Jong Oranje spelers allemaal uitgenodigd om op 6 december mee te doen in de verrijking en concretisering van de concepten die op basis van onder andere onze input neer zijn gezet.

 

Zie ook de uitnodiging van Gerard Dielessen hieronder. Dat klinkt wellicht nog wat vaag of ver-van-je-bed, maar het komt erop neer dat we mee kunnen denken en doen op een plek waar dat niet altijd zo vanzelfsprekend is geweest! We hopen dan ook dat we flink vertegenwoordigd zullen zijn die dag. Aanwezigheid bij eerdere sessies is niet nodig: als je je Jong Oranje hart laat spreken en van daaruit je input geeft dan is dat genoeg.  

 

Wil je erbij zijn op 6 december 13.30 – 17.00? Schrijf je dan voor 29 november in via de link in de mail hieronder.

 

Om nog meer uit de dag te kunnen halen bieden we je ook aan om de ochtend met andere Jong Oranje Spelers op Papendal te werken, lunchen en napraten:

  • 8.00–13.30: werken op Papendal (NOC*NSF)
  • 12.30–13.30: lunchen op Papendal (Topsporthal, als je ’s morgens op Papendal komt werken krijg je de lunch van ons)
  • 13.30-17.00: transitiesessie (Hotel en Congrescentrum)
  • 17.00–18.00: napraten & avondhap (Hotel en Congrescentrum, avondhap op eigen kosten)            

Wil je van de werkplek, lunch en/of avondhap gebruik maken? Mail dat dan z.s.m. maar vóór 29 november naar Maaike van Meerten: maaike.vanmeerten@nocnsf.nl.

 

Groet,

 

 

Strategisch Elftal en Aanvoerders Jong Oranje


Uitnodiging Gerard Dielessen

 

Beste leden van Jong Oranje,

 

In de voorbije weken hebben verschillende bijeenkomsten plaatsgevonden om input te geven voor het transitie traject. Een groot aantal mensen heeft daaraan deelgenomen en dit heeft waardevolle beelden en inzichten opgeleverd! Het 'dreamtteam' en het 'nextlevelteam' bouwen hier nu op voort. Iedereen die input heeft geleverd, wil ik bedanken. Deze input is zeer belangrijk en vormen de bouwstenen voor het vervolgproces.

 

Op dinsdag 6 december wil het 'dreamteam' het concept van de toekomstvisie en de opbrengst tot dan toe graag aan jullie terugkoppelen. Die middag zal in het teken staan om gezamenlijk de concepten verder te verrijken en concretiseren. Deze bijeenkomst is bedoeld voor medewerkers van NOC*NSF en sportbonden, bestuurders van sportbonden en spelers van Jong Oranje.

 

Ik wil je van harte uitnodigen op dinsdag 6 december van 13.30 - 17.00 uur in Hotel en Congrescentrum Papendal. Aanmelden voor de bijeenkomst kan via deze link. Graag horen we voor 29 november of je aanwezig bent.

 

Ik hoop jullie allemaal te zien!

 

Hartelijke groet,

 

Gerard Dielessen