Flashback #Sneakergala!

Op vrijdag 25 november 2016 heeft het Sneakergala van Jong Oranje weer plaatsgevonden, dit jaar in het SX-gebouw in Eindhoven. Een gala waar het verbinden van Young Professionals in de sport centraal staat. De avond had dit jaar een wat andere invulling als voorgaande jaren, dit jaar stond centraal om het netwerken én enkele inspirerende workshops van onze sprekers! Onder begeleiding van DJ Miss Mary hebben we de avond weer afgesloten met een feest in stijl: Gala + Sneakers! 

De workshops 

Graag willen we Saskia Paulissen, dagvoorzitter én flirtcoach, bedanken voor haar leuke invulling van de avond. Saskia wist, met haar flirtskills, alle Young Professionals goed met elkaar te matchen én wist ons mee te nemen in haar Roze-bril theorie over het perspectief naar jezelf en naar anderen. Daarnaast willen we ook graag Guido Davio, Marit Lutterveld en Jan-Paul de Beer ontzettend bedanken voor de inspirerende en enthousiaste woorden tijdens de workshops!

 

 

Guido, directeur Nevobo, heeft ons meegenomen in zijn ontwikkelingen in de sport en keuzes die hij heeft gemaakt in zijn carrière. De grootste tip van deze Kung Fu Panda-Fan: ‘There is no secret ingredient, it's just you!’. Blijf bij jezelf en de dingen die je leuk vind om te doen.

Jan-Paul nam ons mee in de wereld van duurzaam en innovatief bewegen. Ze zijn op aarde om, naar eigen zeggen, 500.000 mensen dagelijks in beweging te krijgen. Dit doen ze door zich ook juist op kwetsbare en onbereikbare groepen te richten. Zo hebben ze bijvoorbeeld de Tovertafel ontwikkeld voor ouderen in een verpleegtehuis en een interactief Klimbos voor de jeugd, waar ze een strategisch spel van hebben gemaakt. Het heeft ons in ieder geval inspiratie gegeven om in te zien dat er nog voldoende ruimte is voor vernieuwend sportaanbod!

Marit heeft ons meegenomen in haar loopbaan bij Nike als Nike Brand Ambassador en Pacer voor de Nike+ Run Club. Marit studeert op dit moment nog en is begonnen als Pacer naast haar studie. Al snel mocht zij vaker lopen, ook bij Internationale evenementen en werd zij op den duur gevraagd als Nike Brand Ambassador, doordat zij actief op social media haar acties deelde. Wat begon als iets kleins, is nu uitgegroeid tot een baan naast haar studie.

 

 

We kijken terug op een onwijs gave avond met ruim 130 enthousiaste Young Professionals! Wij zijn nog steeds aan het nagenieten van de prachtige avond én de onwijs leuke foto’s! Wil jij de foto’s ook bekijken? Check dan de Facebook van Jong Oranje.

 

Organisatie

Het gala werd dit jaar georganiseerd door enkele vrijwilligers komend uit verschillende takken van sport: Tim Bodicker (stichting sport&zaken), Mathijs de Bruin (NOC*NSF), Claudia Calvelage (KNZB), Bram van Pelt (Sport en zaken), Susan Raijmakers (Nevobo), Bart van Roessel (Watersportverbond), Jorik Tilstra (Triple Double) en Cecile Veldman (KNZB).

 

 

 

Wil jij aankomend jaar weer naar het Sneakergala of wil je mee helpen organiseren? Volg ons dan op Twitter om op de hoogte te blijven van alle activiteiten van: @JongoranjeYP