Hockeyen of voetballen bij Sporttoernooi ICA

In juli 2017 vindt alweer de vijfde editie van het Sporttoernooi ICA plaats. Onze partner ICA nodigt ons uit voor dit sportieve evenement! Wil jij samen met andere Jong Oranje spelers en Young Professionals uit het bedrijfsleven werken aan je conditie en sta je te popelen om mee te doen aan een sportieve (en vooral ook gezellige) uitdaging? 

Tijdens het Sporttoernooi ICA gaan de Young Professionals de strijd aan en vertegenwoordigen hún organisatie op het sportveld. Ontmoet de Young Professionals van corporate Nederland en laten we gaan voor de titel ‘sportiefste bedrijfsjongerenvereniging’ van Nederland!

 

Definitieve datum (waarschijnlijk begin juli) en locatie volgt hier spoedig.

 

Wil je mee doen? Meld je dan via dit formulier aan voor het ‘Jong Oranje Team’. Het is mogelijk om met een team van max. 10 deelnemers mee te doen met het hockey- of voetbaltoernooi (6 tegen 6). Kosten per team zijn €320,- incl. lunch, sporttoernooi, bbq en een gaaf slotfeest!