Meet the Leaders op 2 feb.

Meet the Leaders is dé ontmoetingsplek voor huidige én toekomstige leiders. Welke functie ambieer jij over 5 jaar? Waar droom je van? Voor welke keuze en uitdaging sta je nu? Welke leider wil je zijn? Tijdens deze interactieve avond ontmoet je huidige en toekomstige leiders uit diverse werkvelden en ga je in gesprek over jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Deze avond is een plek waar uitwisseling tot stand komt, waar vragen gesteld worden over persoonlijke en professionele ontwikkeling. Een plek waar we stilstaan bij belangrijke keuzemomenten in de loopbaan van leiders. Maar zeker ook een plek waar de leiders met de jongere generatie op de arbeidsmarkt in gesprek gaan.  

 

Er wordt ingegaan op jouw ambities en dromen, jouw leiderschap en de dilemma's die je verwacht in je carrière tegen te gaan komen.

Jan Paternotte, fractie voorzitter van D66, is bij deze avond aanwezig en heeft zich verkiesbaar gesteld voor de 2e kamer. Wil je meer weten over Jan, zie dan zijn website http://janpaternotte.nl

Naast hem zijn nog meer leiders aanwezig. 

 

Ook Gerard Dielessen zal op 2 februari aanwezig zijn bij Meet the Leaders! Gerard is CEO van NOC*NSF, het Nederlandse Nationaal Olympisch Comité en de Nederlandse koepelorganisatie voor de sport. Gerard doorloopt een opmerkelijke carrière in zowel de Media (o.a. CEO NOS) en in de sport en heeft veel ervaring in het leidinggeven aan hooggekwalificeerde professionals. Lees Gerard’s blog over de aanstaande transitie in de sport om te weten hoe hij naar de toekomst kijkt: 

http://www.sportnext.nl/berichten/gerard_dielessen_2017_

transitie_en_de_versnelde_beweging

 

Een derde naam die we bekend mogen maken is Tom Velema. Tom is partner bij EY op het gebied van IT advisory. Een leider met jarenlange ervaring in consulting. Tom is onder andere werkzaam geweest bij Deloitte, HP en PwC. 

 

Programma:

17:30 - 18:00 inloop

18:00 - 18:45 eten

19:00 - 21:00 programma

21:00 - 22:00 borrel

 

Er zijn 5 Jong Oranje spelers meer dan welkom op deze interessante avond. Interesse? Laat het ons weten via dit formulier. Aanmelden kan tot 25 januari. Mochten er meer dan 5 aanmeldingen zijn dan worden er random 5 personen gekozen op 25 januari. 

 

Deze activiteit wordt georganiseerd door ons partner ICA. De koppeling met het bedrijfsleven is daardoor sterk aanwezig!


Locatie

Hoofdkantoor Randstad

Diemermere 25

1112 TC Diemen