Sportieve young professional gezocht!

Wij dagen één mannelijke voetballer uit om mee te gaan naar de European Company Sport Games in Gent van 21 – 25 juni 2017 om het ‘ICA-voetbalteam’, bestaande uit 5 young professionals van verschillende bedrijven, te ondersteunen! Je wordt de aanvoerder van Team ICA, speelt uiteraard mee in het voetbalteam tijdens het toernooi en bent contactpersoon gedurende het event voor de Belgische organisatie. 

We zien de aanvoerder als de ‘vliegende keep’ in dit geheel, die ook vooraf van Team ICA echt een team probeert te maken! Bijv. door samen een keer te trainen, samen te eten om de tactiek te bepalen of door voetbalshirtjes te regelen voor het team. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het schrijven van inspirerende verslagen en het posten van leuke berichten op Twitter/Facebook. Beleef met zo’n 6.000 andere sporters uit heel Europa de Olympische Spelen voor het bedrijfsleven. Ben jij dé sporter die wij zoeken? En wil jij Jong Oranje vertegenwoordigen bij dit mooie sportevenement? Geef dan voor 27 januari 2017 via jongoranjenetwerk@gmail.com aan waarom jij dé aanvoerder van Team ICA moet worden en maak kans op deze mooie plek! Vitaliteit, netwerken, teambuiling en fun staan voorop.

Team ICA op naar Gent!

  • 21 juni 2017 - Aankomst en Openingsceremonie in de avond in Gent.
  • 22 & 23 juni 2017 - Het voetbaltoernooi.
  • 24 juni 2017 - Eventueel finales, Green Run (5 of 10 km) en Sluitingsfeest.
  • 25 juni 2017 - Vertrek naar Nederland.

Tussen de sportactiviteiten heb je de tijd om de sfeer in Gent te proeven.

Deelname voor rekening Jong Oranje      

De kosten voor deelname à €180,- neemt Jong Oranje voor haar rekening. Dit is inclusief:

  • Vier avondmaaltijden.
  • Deelname aan het voetbaltoernooi (incl. evt. medailles/trofee).
  • Deelname aan de openings- en sluitingsceremonie.
  • Deelname aan de Green Run (5 of 10 km).
  • EHBO.

Bijkomende kosten

De overnachtingen, vervoer van & naar Gent en verblijf in Gent komen voor eigen rekening. Optioneel: Team ICA overnacht op de Dutch Company Valley (Oranjecamping): neem je eigen kampeermateriaal mee (budgetvriendelijk).

 

Meer informatie

www.sportenzaken.nl/europeancompanygames