Young Professional of the Year Challenge!

De Young Professional of the Year (YPY) challenge is een groot evenement van ICA, met wie Jong Oranje een partnership heeft. Het evenement wordt voor en door de top 50 bedrijven van Nederland georganiseerd. Het doel van YPY is om talentvolle Young Professionals uit te dagen en te inspireren door ze (onder druk) een businesscase te laten oplossen.

In 2016 is het aanvoerdersteam van Jong Oranje hierbij aanwezig geweest om te kijken hoe ICA dit evenement aanpakt en heeft Erik Gerritsen (directeur KNHB) zitting genomen in de jury.

Thema

Het thema van 2017 is ‘verandering, steeds sneller gaande verandering’. Een thema waar wij ons in de sport goed aan kunnen relateren. In het bedrijfsleven is verandering bijna de standaard. Digitaliseren, nieuwe organisatievormen, inspirerende samenwerkingsmodellen behoeven andere vaardigheden en leiderschap. Hoe zou jij, als toekomstig manager, leiding geven aan verandering?  ICA heeft ter inspiratie op het thema een filmpje gevonden die het thema van verandering goed weergeeft: https://youtu.be/ystdF6jN7hc


Jong Oranje team

Jong Oranje mag namens de sport een team, bestaande uit 3 personen, afvaardigen bij YPY. Lijkt het jou leuk om onder druk een businesscase op te lossen? Heb jij inventieve ideeën en denk je out-of-the-box? Spreek je goed Engels (presentaties worden in het Engels gegeven)? Wil jij de sport vertegenwoordigen en de strijd aangaan met de top 50 bedrijven van Nederland? Meld je dan nu aan! Stuur een mail naar jongoranjenetwerk@gmail.com waarom jij onderdeel moet uitmaken van het Jong Oranje team bij YPY 2017.

Data

Data waarbij je bij moet zijn:

  • Woensdag 15 maart - Setting the Scene: met focus op algemene ontwikkelingen rondom digitalisering. Start 19.00 uur, locatie is T-Mobile HQ in Den Haag.
  • Woensdag 12 april - Pre event: met focus op ontwikkelingen t.a.v. organisaties, samenwerkingsvormen, etc. Start 19.00 – locatie nog niet bekend
  • 13 of 20 mei - Finale: met focus op individuele skills van de toekomstige leider. Locatie is Nyenrode

Voor meer informatie check ook www.ypy-ica.nl en de Facebook pagina