Ontwikkel jezelf sessie! Kunnen, Willen, Doen!

In een tijd van verandering en flexibilisering, ook de sport is in transitie, wordt een steeds groter beroep gedaan op het zelfsturend vermogen van Jong Oranje-spelers. Daarnaast zit je zelf in een drukke periode vol met ambities. Proactief vormgeven van je eigen groei lijkt een must om als young professional succesvol en multi-inzetbaar te blijven in je loopbaan. In deze sessie leer je wat het betekent om je eigen ontwikkeling aan te sturen en vorm te geven.

Door sturing te geven aan je eigen groei, kun je je werk en leven een stuk leuker maken én dichterbij jouw toekomstige droombaan komen. Je doet steeds meer de dingen die bij jouw kwaliteiten passen en voor jou van waarde zijn. Je kiest zelf welke je stappen zet en creëert daarvoor ruimte, aandacht, commitment en daadkracht.

 

Wil jij hierover ook sparren met young professionals uit de sport? Zet 27 maart dan alvast in je agenda!

 

Het is goed om te weten dat deze sessie zowel interessant is voor Jong Oranje-spelers die in 2016 de sessie Ontwikkel Jezelf! hebben gevolgd als voor mensen die deze niet hebben gevolgd.


Sprekers

Manon Crijns - Businessunit Manager Sporters & Fans, Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie

 

Ze heeft inmiddels al vele jaren ervaring in de sportwereld zo is ze via de Atletiekunie, een kort avontuur buiten de sport, NOC*NSF, NTFU (Toerfietsunie) (incl. diverse klussen voor SportAssist) nu terecht gekomen bij de KNGU per 1 januari 2017, waar ze midden in een organisatieverandering terecht is gekomen.

 

Quote Manon: “Omarm wat er op je pad komt” 

Nischa Janssen - Beleidsadviseur Arbeidszaken & Communicatie bij de Werkgever Organisatie Sport

 

Ze is gestart als consultant bij zowel profit als non-profit organisaties, was hr adviseur en teamleider in de zorg alwaar ze een afdeling mee heeft opgezet en medewerkers heeft gecoacht om nu al weer 3 jaar één van de trekkers binnen de WOS te zijn. Dit doet ze met veel passie door te innoveren, verbinden en ondernemen.

 

 

Quote Nischa: "Je wensen zijn een voorgevoel van wat je in staat bent te realiseren: If you can dream it, you can do it!"  


Programma

Datum: 27-03-2017

Tijd: 15.00-19.00 uur

Locatie: Ine Schalkwijkzaal, Huis van de Sport, Nieuwegein

Aantal plekken: 30

Kosten bedragen €7,50 per persoon

Aanmelden kan via deze link