Brainstorm mee in de nieuwe AV opzet NOC*NSF

Vind jij ook dat een algemene ledenvergadering leuk, inspirerend en interactief moet zijn? Bij de AV van NOC*NSF op 15 mei gaat het roer helemaal om! Jong Oranje wordt ingeschakeld om deze conventie mede te organiseren. Heb jij creatieve goede ideeën voor een nieuw format? Wil jij nu iets concreets toevoegen aan de transitie? Brainstorm dan mee!

 

De (eerste) brainstormsessie staat gepland op dinsdag 14 februari om 15.00 uur in het Huis van de Sport. Interesse? Meld je bij emmeke.kusters@nocnsf.nl.

 


 Achtergrond

 In het kader van de transitie hebben sportbonden en NOC*NSF afgelopen maanden flinke stappen gemaakt en is er toekomstvisie 'NL Sport' (zie pdf onder dit bericht) bepaald. In dit verhaal zijn 'wapenfeiten' benoemd waarmee bonden en NOC*NSF de komende maanden volop mee aan de slag zullen gaan. Daarbij is onder andere opgemerkt dat een traditionele Algemene Vergadering ook niet meer in dit beeld past. Jong Oranje is gevraagd om de Algemene Vergadering van 15 mei om te toveren tot een leuke, inspirerende en creatieve Sportconventie.

Download
Boekje transitie_ Het verhaal van NLSpor
Adobe Acrobat document 2.6 MB