Even voorstellen..

.. een nieuwe aanvoerder bevindt zich in ons midden. Sinds januari is Nathalie Pennekamp actief in het aanvoerders team. Een voorstel stukje:

 

Hoi! Mijn naam is Nathalie Pennekamp en ik ben een van de nieuwe aanvoerders van Jong Oranje. Ik werk bij de hockeybond als competitieleider van Noord-Holland en coördinator Jongste Jeugd. Zelf sta ik niet meer op het hockeyveld, maar vind je me in het park bij een bootcamp-training of train ik voor mijn nieuwe uitdaging: het lopen van de halve marathon in 2017.

 

Als aanvoerder hoop ik zoveel mogelijk spelers te betrekken bij activiteiten van Jong Oranje om alle enthousiaste Young Professionals, met hun kennis en goede ideeën, met elkaar te verbinden en tot hun recht te laten komen in ieders organisatie. Daarmee zijn al mooie resultaten behaald, dus laten we daar mee doorgaan!