Start Young Professional of the Year Challenge

Woensdagavond 15 maart begint the Young Professional of the Year Challenge (YPY) van ICA. YPY is een wedstrijd waarbij de top 50 organisaties van het ICA netwerk strijden. Het doel is om te verbinden, uit te dagen en geïnspireerd te worden. Het thema is ‘Hoe acteer jij als toekomstige leider in Organisatie 4.0'?  

Gedurende de avonden op 15 maart, 12 april en de finale, dat op 13 mei plaatsvindt, zullen de teams (van 3 personen) van de bedrijven uitgedaagd worden met verschillende opdrachten. Jong Oranje heeft ook een team die vanavond van start gaat. Myrte Eikenaar, Christine Saxton (NGF) en Niki Wijnen (NOC*NSF) hebben als motto: ‘Team Up (transitie) winnen doe je samen'. Ter inspiratie is dit filmpje te bekijken. Zij zullen hun ervaringen over de YPY delen. 

 

Wil je meer lezen over de Young Professional of the Year Challenga dat door ICA wordt georganiseerd? Bekijk dan deze informatie of www.ypy-ica.nl