Team ICA onderweg naar Olympische Spelen voor bedrijfsleven

Jong Oranje verbindt niet alleen Young Professionals binnen de sport maar ook daarbuiten! Deze zomer vinden van 21 tot 25 juni de European Company Games plaats in Gent. Maar liefst 5000 bedrijfssporters uit heel Europa gaan de sportieve strijd aan bij dé Olympische Spelen voor het bedrijfsleven. Vanuit Nederland vertegenwoordigen 140 sportievelingen (vanuit 16 organisaties) het Nederlandse Bedrijfssportteam. 

Namens Jong Oranje en ICA is een ijzer sterk voetbalteam samengesteld. Het team bestaat uit young professionals van BAM, Randstad, Arcadis & AMC! De selectie neemt onder leiding van teamcaptain en Jong Oranje-aanvoerder Bram van Pelt deel aan het “5-5” voetbaltoernooi in Gent. De komende tijd neemt TEAM ICA jullie mee tijdens onze #ROADTOGENT. Volg de hashtag voor meer informatie!

 

Bram van Pelt, Jong Oranje aanvoerder en werkzaam bij sport&zaken

 

 

Download
Speler van de week (1) - Bram van Pelt.p
Adobe Acrobat document 357.9 KB
Download
Speler van de week (2) - Jurassic Copra.
Adobe Acrobat document 327.3 KB
Download
Speler van de week (3) - Eric Kraak.pdf
Adobe Acrobat document 330.0 KB
Download
Speler van de week (4) - Frank van der B
Adobe Acrobat document 315.5 KB