Als je anders kijkt, zie je meer!

Kom op 15 mei as. naar de NL Sportconventie en beleef de transitie in de sport vanuit verschillende gezichtspunten. Op deze dag stel je zelf jouw ervaring samen. ‘Pick & choose’ uit de verschillende workshops,  inspiratiesessies, meet-ups, open tafelgesprekken, brainstorms, showcases en Q&A’s. Verder is er een ‘open workspace’, de mogelijkheid om voorafgaand te sporten en is er een centrale ontmoetingsruimte waar je met elkaar in gesprek kunt gaan en je kunt laten verrassen. Hoe, dat houden ze nu nog even geheim.

Tijdens de NL Sportconventie worden de zes NL Sport wapenfeiten en circa 20 andere onderwerpen doorlopend in korte sessies aangeboden. Door de verrassende en soms ongebruikelijke aanpak nodigen ze iedereen uit om vanuit verschillende perspectieven naar de toekomst van de sport te kijken. Want, als je anders kijkt, zie je meer. De Algemene Vergadering van NOC*NSF maakt deel uit van het programma van de NL Sportconventie.

 

Op deze bijzondere dag zijn álle bestuurders en álle medewerkers van sportbonden en onze belangrijkste stakeholders vanaf 14.00 uur harte welkom. Meld je via deze link nu aan zodat je zeker weet dat je bij de NL Sportconventie aanwezig kunt zijn.

 

NL Sportconventie

Maandag 15 mei 2017

14.00 – ca. 21.00 uur

Hotel en Congrescentrum Papendal, Arnhem

www.nocnsf.nl/sportconventie-2017