Future Proof 2.0: be the change

Op 20 september 2016 vond tijdens het Sportief Verbinden congres in Utrecht  de sessie Future Proof plaats. Op 31 mei komt daar het vervolg op: Future Proof 2.0! De afgelopen maanden zijn er diverse ontwikkelingen geweest op het gebied van de transitie in de sport, dus we vonden het de hoogste tijd om samen met jullie te kijken waar we nu staan.

Tijdens de Future Proof sessie afgelopen september stond de Sportagenda 2017+ centraal en hebben we gesproken wat nu kernen en kansen van dit 80 pagina’s tellende document zijn. De kernen en kansen werden gepresenteerd aan de hand van de infographic. Mocht dit super handige document nog niet een vast plekje hebben op je bureau, download hem dan hier!

 

Voor de sessie op 31 mei hebben we onder andere Peter Niesink, algemeen directeur BOVAG, bereid gevonden om ons te inspireren met zijn verhaal. De vereniging BOVAG heeft onder zijn leiding de afgelopen jaren ook een transitie door gemaakt. Tevens maakt Peter deel uit van het Next Level team dat samen met Fresh Forward vorm heeft gegeven aan het concept van NL Sport. Peter Niesink: "In een veranderproces is gedeelde verantwoordelijkheid belangrijk, maar leiderschap is essentieel". 

 

Naast dit inspirerende verhaal zetten we je ook zelf aan het werk. Je gaat aan de slag om de transitie concreet in te vullen voor jouw werk. Vragen als: ‘wat betekent dit voor mij?’ en ‘wat is mijn rol? gaan we samen met jullie te beantwoorden. 

 

Programma

14.30 uur - inloop

15.00 uur - welkom + transitie in de sport en bij de BOVAG. O.l.v. Carlijn Mol & Peter Niesink (directeur BOVAG)

16.00 uur - pauze

16.30 uur - aan de slag! Wat is jouw rol in de transitie? O.l.v. Joscha de Vries (organisatie-adviesbureau Hiemstra & de Vries, Jeugdsportfonds)

18.00 uur - einde + borrel

 

Kortom: laat je informeren en inspireren en ... be the change

Datum: woensdag 31 mei 2017

Tijd: 15.00 – 18:00 uur (inloop 14:30 uur)

Locatie: Bij het KNSB kantoor, Vechtsebanen, Mississippidreef 151, Utrecht

Kosten: €10, (voor een drankje en klein hapje wordt gezorgd)

 

Aanmelden kan tot woensdag 24 mei via deze link

 

Tot dan!

Namens de organisatie,

Nathalie Pennekamp, Dorien Tenhaeff, Margo de Vries, Kristianne Lie Kwie, Carlijn Mol, Dagmar de Ruijter