7 juli vrijdagmiddag borrel bij Golf event

Gewoon een keer gezellig bijpraten met je Jong Oranje collega’s? Even geen activiteit maar je collega’s beter leren kennen onder het genot van een drankje? Bekende sporters zoals Ronald de Boer en Ruud Gullit zien golfen én  zelf een balletje slaan? 

Het kan! Op vrijdag 7 juli organiseren we een Vrijdagmiddag Borreltje om het jaar door midden te slaanhakken tijdens de ING Private Banking Golf week van 16.00 tot 18.00 uur. Mocht je in de partymood zijn, dan ben je ook uitgenodigd voor het feest diezelfde avond. De locatie is Golfbaan Prise d’Eau (vlakbij Tilburg).

Meld je hier aan voor de borrel van Jong Oranje en meld je hier aan voor de toegang. De toegang tot de ING Private Banking Golfweek is gratis.

 

Meer informatie over dit evenement is te vinden op: www.inggolfweek.nl