Nieuwe aanvoerder Christine!

Wie heeft opgelet, heeft al gezien dat één van onze nieuwe aanvoerders al even mee loopt. Christine Saxton is sinds begin april betrokken in het aanvoerdersteam en we stellen haar graag aan je voor! 

Ik ben Christine Saxton en werk nu 7 jaar bij de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF). Daar ben ik sinds kort manager op het gebied van golfregels en het handicapsysteem. Golfen doe ik op het moment af en toe als het zonnetje schijnt. Verder hockey ik, heb ik sinds kort boksen ontdekt en ben ik gek op skiën. 

 

Jong Oranje heeft me de laatste jaren veel gebracht. De bijeenkomsten zorgen ervoor dat ik even uit mijn dagelijkse werkzaamheden wordt gehaald en brengen mij veel nieuwe inzichten. Het is gaaf om nieuwe collega’s te leren kennen van andere bonden, nieuwe inspiratie op te doen en om af en toe stil te staan bij je persoonlijke ontwikkeling.

 

Ik kijk er naar uit om de komende jaren te helpen bij het ontwikkelen en organiseren van deze bijeenkomsten.

Tevens is Richard Jacobs inmiddels gestopt met het aanvoerderschap. Hij heeft zich 1,5 jaar ingezet voor de Young Professionals, een bedankje waard!