SNEAKERGALA - Save the date 24 november

Je hebt vanaf vandaag nog precies 6 maanden om je sneakers te poetsen en voor je kast te drentelen om het juiste pak of mooiste jurk te scoren. Het vierde sneakergala vindt plaats op vrijdag 24 november 2017. Wil je hét event met andere Young Professionals die van sport, netwerken en een feestje houden - niet missen? Omcirkel dan de laatste vrijdag van november met een dikke oranje stift in je agenda.

Op dit moment wordt hard gewerkt aan een veelzijdige avond waarbij naast een knalfeest ook wordt gezorgd voor een inspirerend randprogramma en uiteraard een natje en droogje.

De dresscode voor het SneakerGala is simpel: Alles mag, als het maar en combinatie is van netjes en sportief. Een jurkje met sneakers, een trainingsbroek met naaldhakken, een maatpak met voetbalschoenen, het kan allemaal!

 

‘Team Sneakergala 2017’

 

Het gala wordt dit jaar vrijwillig georganiseerd door een gezellig team, bestaande uit Christine Saxton (Koninklijke Nederlandse Golf Federatie), Susan Raijmakers (Nevobo), Evelien van Hilten (ICA), Phillip Benthem (VSG-YP), Minke van der Kooi (Kenniscentrum Sport), Thijs Spreen Brouwer (TREEM), Daan Wessels (NOC*NSF) en Eefje Kievits (Koninklijke Nederlandse Golf Federatie).