Terugblik NL Sportconventie 15 mei

Op maandag 15 mei heeft de allereerste NLSportconventie plaatsgevonden. Meer dan 500 bestuurders en professionals, van sportbonden, NOC*NSF en overige sportorganisaties konden zo’n door de 40 verschillende workshops, inspiratiesessies, meet-ups, opentafelgesprekken, brainstorms, showcases en Q&S-sessies de recent ingezette transitie in de sport vanuit verschillende perspectieven ervaren en beleven. 

Ook Jong Oranje was vertegenwoordigd op deze conventie. In het voortraject heeft een aantal Jong Oranje spelers een bijdrage geleverd aan dit nieuwe concept door te brainstormen over hoe de Algemene Vergadering van NOC*NSF vernieuwd kon worden, met als resultaat deze NL Sportconventie. Op de NLSportconventie heeft er daarnaast een druk bezochte vervolgsessie over de Toekomst van de AV plaatsgevonden. Deelnemers konden meedenken over het nieuwe concept van de AV, waarbij nieuwe ideeën vooral efficiency, betrokkenheid en digitalisering betroffen. Daarnaast konden deelnemers deze onvergetelijke dag vastleggen in de transitie fotohoek. De conventiedag werd afgesloten door de Algemene Vergadering van NOC*NSF.

Benieuwd naar een terugblik? Klik hier