TeamNL sfeervak vol met Jong Oranje-spelers

De sportzomer is gestart! Als sportliefhebber wordt dat genieten. Zeker omdat wij vanuit de sport verschillende mooie toernooien in Nederland organiseren. Eén daarvan is de Rabo Eurohockey Championships in het vernieuwd Wagener Stadion in Amsterdam. Jij kan daar heen! 

In TeamNL én in Jong Oranje bundelen we onze krachten. Hoe leuk dat is, kunnen wij laten zien in het TeamNL sfeervak. Dit vak biedt dagelijks vijftig fanatieke TeamNL – hockeyliefhebbers de kans op een unieke dag tijdens het EK. De hele groep krijgt gratis tickets, een busretour en een hapje en een drankje aangeboden. Voor alles is dus gezorgd!

 

Op donderdag 24 augustus vertrekt de bus om 16.00uur vanaf het Utrecht Centraal Station en komt daar om 23.00uur weer terug. Deze dag staan de halve finales van de dames staan op het programma. 

 

Oranje-outfit?  

Zin om een tophockeywedstrijd te kijken?  

Klaar om de sfeer te maken?  

 

Inschrijven kan tot 6 augustus 12.00u.

Schrijf je hieronder in >>

 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.