Wijzigingen binnen het aanvoerdersteam

Afgelopen maand hebben we afscheid genomen van Jong Oranje aanvoerders Bram van Pelt, Dorien Tenhaeff en Tim Bödicker. Maar ook vanavond nemen we afscheid van Thysia Pater en Bart van Roessel. Zij hebben allemaal afgelopen 2 jaar heel veel mooie evenementen neergezet voor alle Young Professionals in de sport. Zeker een bedankje waard!

 

Inmiddels heeft deze zomer Floor van den Nieuwenhoff zich aangesloten bij de aanvoedersgroep. Hieronder stellen we haar even aan je voor! 

  

Hoi hoi! Mijn naam is Floor van den Nieuwenhoff, 24 jaar oud en momenteel werkzaam bij de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB) als Projectmedewerker op de afdeling Leven Lang Zwemmen waar ik momenteel verantwoordelijk ben voor SuperSpetters, de zwemlesmethode van de KNZB. 

 

Samen met mijn mede-aanvoerders hoop ik komende jaren weer een aantal leuke en inspirerende evenementen te mogen organiseren voor alle Jong Oranje spelers en fans. Ik wil Young Professionals, met hun kennis en goede ideeën, met elkaar verbinden. Dit zodat we kunnen leren van elkaar en een bijdragen kunnen leveren aan de ontwikkelingen van de georganiseerde sport. 

 

Momenteel vertegenwoordigen Nathalie Pennekamp, Christine Saxton, Sam de Vor en Floor van den Nieuwenhoff het aanvoerdersteam van Jong Oranje. Komende periode sluiten er nog een aantal nieuwe aanvoerders aan. Zij zullen zich binnenkort aan jullie voorstellen.