Vrijdag 15 september: Three of a kind!

Op 15 september, tijdens het WK Triathlon,  organiseert Jong Oranje het evenement: Three of a kind. TIG Sports geeft een kijkje in de keuken van een evenementenorganisatie, welke uitdagingen er zijn en welke valkuilen er op de loer liggen. Verder wordt de maatschappelijke rol van een topsport evenement aan het licht gebracht. Daarop aansluitend is er een boeiende lezing van Erik Scherder. In deze sessie bespreekt hij de invloed van bewegen en muziek op ons brein en daarmee op onze maatschappij. Hieronder vind je het volledige programma.

Programma:

12:00 – 13:00u lunch

13:00 – 14:30u workshop TIG Sports

14:30 – 15:00u Pauze 

15:00 – 15:30u lezing Erik Scherder 

15:30 – 16:30u workshop lokale sportcampagneleiders (optioneel)

Borrel na afloop en vanaf 17:00 vindt het WK heren U23 plaats! 

 

Inschrijven:

Je kunt je inschrijven voor het evenement via deze link.

Kosten voor deelname aan deze dag bedragen €15,-. Dit is inclusief lunch en borrel. Let op: je inschrijving is pas definitief als je betaald hebt.

 

Locatie:

De presentatie van TIG vindt plaats in het Hogeschool InHolland (Posthumalaan 90, Rotterdam). De presentatie van Erik Scherder vindt plaats in het Wereldmuseum (Willemskade 2, Rotterdam). De finishlocatie van het WK triatlon is op de Veerhaven in Rotterdam. Bij de drie locaties zijn maar beperkte parkeermogelijkheden. Het is wel mogelijk om je auto te parkeren bij de P+R voorziening, metrohalte Leuvehaven.

 

Meer over het hele programma van Sportief Verbinden, vind je op deze websitepagina

 

Hopelijk tot vrijdag 15 september!