Ook tweede spreker Sneakergala bekend!

 

De 'demarrage tickets' zijn al bijna uitverkocht, dus wees er snel bij voordat je in de chasse patate terecht komt ;). De eerste twee sprekers van de avond zijn inmiddels bekend. Plenair wordt de avond geopend door Antje Diertens. Zij is Tweede Kamerlid voor D66 en laat haar licht schijnen over #TEAMWORK in de Tweede Kamer en in de sport vanuit haar ruime ervaring met de sport en sportonderwijs. Een van de workshopsessies wordt gehost door niemand minder dan Francesco Wessels. Zijn naam komt vooral van achter de schermen van de topsport. Hij is een onmisbare schakel geweest bij verschillende topprestaties. Tijdens het Sneakergala zal Francecso ons meenemen in zijn verhaal en ervaringen bij de totstandkoming van TEAMNL. Hij vertelt je wat zijn rol is geweest om deze samenwerking tot een succes te maken én wat JIJ kunt doen om zelf goede samenwerkingen te laten slagen.