Meepraten modernisering CAO Sport

Op maandag 16 oktober organiseert de WOS in Utrecht een bijeenkomst in samenwerking met de vakbond FNV om zowel vanuit werkgevers - als werknemerskant meningen en ideeën uit te wisselen. 

 

Het onderwerp waar we bij stil zullen staan is hoe een app zou kunnen bijdragen aan het op een laagdrempelige manier betrekken van werkgevers en werknemers in het proces om te komen tot een moderne CAO. Enerzijds zou de app kunnen helpen om op een makkelijke manier meningen te peilen en anderzijds om informatie/actualiteiten te delen met de achterban. Daarnaast zijn er natuurlijk nog meer mogelijkheden om gelijktijdig op te pakken als je toch een app gaat ontwikkelen. Welke kansen en valkuilen zien jullie?

 

We zijn benieuwd naar jullie kritische meningen en ideeën hierover vanuit werkgevers - en werknemersperspectief. Vind jij als Jong Oranje speler het interessant en praat je graag mee? Laat het ons weten en mail naar jongoranjenetwerk@gmail.com.

 

Locatie: Varrolaan 100, Utrecht (FNV kantoor)

Tijdstip: 10-12 + aansluitend lunch

 

Datum: maandag 16 oktober