Janna voegt zich bij aanvoerdersteam!

Hallo allemaal, mijn naam is Janna en ik ben 25 jaar. Ik woon in Utrecht en ik volg daar sinds september de master Sportbeleid sportmanagement aan de USBO. Via mijn opleiding ben ik drie dagen in de week actief voor sport&zaken binnen team support. Ik krijg een kijkje in de keuken als het gaat om het verbinden van enerzijds de sport- en anderzijds de zakenwereld. Vanuit deze stageplek ben ik automatisch actief voor Jong Oranje als aanvoerder, wat ik erg leuk vind!

 

Graag kijk ik met Jong Oranje verder naar de verbinding met young professionals binnen niet alleen de sportwereld maar dus ook binnen bedrijven. Ik hoop dat we veel van elkaar kunnen leren, ik denk ook dat we elkaar veel te bieden hebben. Ik hoop ook dat we door middel van het in verbinding brengen van alle Jong Oranje Spelers en Fans elkaar kunnen inspireren en van elkaar kunnen leren om zo een bijdrage aan het sportlandschap te leveren. Dit alles kan wat mij betreft ook zeker met een terugkerende borrel. Ik kijk er naar uit!

 

Aanvoerdersteam bestaat nu uit: Janna Buitenrust Hettema (Sport&Zaken), Sam de Vor (NOC*NSF), Floor van den Nieuwenhoff (KNZB), Nathalie Pennekamp (KNHB), Christine Saxon (NGF) en Esli de Kok (KNRB).