Jong Oranje wenst je fijne feestdagen!

Jong Oranje wenst jou prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

‘Time flies when you‘re having fun!’ Wat is 2017 snel voorbij gevlogen! Een jaar waar we met veel plezier op terugkijken en waarin een gevoel van trots overheerst.

 

  • Trots op alle evenementen die Jong Oranje heeft georganiseerd (o.a. Nieuwjaarsborrel, Future Proof, Meet the leaders, Persoonlijke ontwikkeling workshops, WK Triathlon en natuurlijk het Sneakergala!)
  • Trots op de groei van ons netwerk, van 300 naar 375 leden. 
  • Trots op de input die we hebben geleverd aan andere thema's in de sport (bijv. Transitie in de Sport)
  • Maar natuurlijk ook trots op alle succesvolle prestaties van 'onze' topsporters van TeamNL.

In 2018 bouwen we verder op deze successen om onze ambities te realiseren. Jong Oranje organiseert weer verschillende evenementen, bijeenkomsten en workshops. We willen Young Professionals binnen en buiten de sport met elkaar in contact brengen, leren van elkaar, maar ook discussiëren over bepaalde thema's. Dit allemaal zodat we de sport sterker kunnen maken! 2018 wordt het jaar van krachten bundelen, informatie uitwisselen, het gesprek aangaan, maar ook gezellig netwerken! 

 

Fijne kerstdagen en een gelukkig en sportief 2018!

 

Namens het aanvoerdersteam: Janna, Esli, Sam, Nathalie, Floor en Christine.