De waarde van sport: logisch, maar hoe werkt dit? 

‘Sport is van grote waarde’, wordt veelal gezegd. Sport en bewegen zou goed zijn voor je gezondheid, voor je persoonlijke ontwikkeling en voor sociale cohesie in de samenleving. Maar waaruit blijkt dat eigenlijk? En hoe kunnen we die waarden meten? 

 

Op donderdag 19 april organiseert Kenniscentrum Sport met Jong Oranje het evenement: ‘De waarde van sport: logisch, maar hoe werkt dit?’ in Ede.

 

 Bert van Oostveen, directeur van Kenniscentrum Sport, neemt ons mee in het verhaal en werkwijze van Kenniscentrum Sport. Vervolgens geeft adviseur Dirk Schaars een presentatie over de sociale en economische waarden van sport. Daarna gaan we in groepen uiteen om middels een tool de sociaal economische waarden van jouw sport(organisatie) te bepalen. 

 Programma:

14.45-15.00u     Ontvangst

15.00-15.15u     Aftrap door Directeur Bert van Oostveen

15.15-16.00u     Presentatie van Adviseur Dirk Schaars

16.00-16.50u     Interactief deel: Wat is de waarde van jouw sport én hoe breng je de sociaal economische waarde van jouw sport in kaart? 

16.50-17.00u     Plenaire afsluiting

17.00u                 JO borrel in de kantine

 

Sport is overal goed voor! Toch?! Kenniscentrum Sport neemt je mee in hoe jij de sociaal economische waarde van jouw sport in kaart kan brengen! We werken allemaal in de sportwereld, dus wat betekent deze waarde nu voor jouw werkzaamheden?

 

Adres:

Kenniscentrum Sport

Horapark 4 in Ede

 

Trein: Op loopafstand van station Ede-Wageningen (10min).

Auto: Genoeg gratis parkeerplaatsen voor de deur

 

Inschrijven

Deelname aan het evenement bedraagt €2,50 incl. borrel na afloop. 

Inschrijven kan via het formulier hieronder:

 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.