Sportconventie en Future Proof

Op maandag 14 mei aanstaande vindt de Sportconventie 2018 plaats op Papendal in Arnhem. Iedereen die de sport een warm hart toedraagt wordt uitgenodigd. Een groot deel van de Sportconventie bestaat uit een carrousel van workshops en bijeenkomsten waarbij de toekomst centraal staat. Een mooie dag voor de Future Proof-bijeenkomst van Jong Oranje! Samen met jou en alle andere aanwezige geïnteresseerden willen we nadenken over een toekomstbestendige organisatiestructuur van de sport.


Meer informatie volgt t.z.t., maar blok 14 mei alvast in je agenda.

De gehele Sportconventie wordt erg interessant en we hopen je natuurlijk te zien bij Future Proof!

 

 

Uitnodiging Sportconventie >> 

 

 

Beste sportliefhebber,

 

Graag nodig ik je uit voor de Sportconventie 2018  van maandag 14 mei aanstaande vanaf 13.30 uur op Papendal in Arnhem. Kom, ben er bij, draag bij en vier mee!

 

We nodigen iedereen uit die de sport in Nederland een warm hart toedraagt, in het bijzonder besturen, directies en medewerkers van sportbonden, medewerkers en management van VWS, van sponsoren en van partners van de sport, sport-onderwijs, gemeentelijke sportbedrijven, provinciale en lokale sportraden, overige organisaties in of rondom de sport.

 

In de bijlage vind je meer informatie over de Sportconventie. Voel je vrij deze te delen binnen én buiten je organisatie.

 

En meld je zo snel mogelijk aan via deze link!

Met vriendelijke groet, 

 

Gerard Dielessen,

Algemeen directeur NOC*NSF