Bijeenkomst ‘De ultieme CAO Sport 2019'

Werkgevers en werknemers gaan op 17 mei 2018 in gesprek met als doel tot concrete voorstellen voor de CAO Sport 2019 en nieuwe meerjarenafspraken te komen. Graag nodigen wij jou uit om hieraan deel te nemen. Als young professional weet jij natuurlijk als geen ander wat jij belangrijk vindt als werknemer voor de CAO Sport. Dus heb jij een mening over de arbeidsvoorwaarden in de sport? Vind je het leuk om namens alle werknemers mee te denken over de onderwerpen die nu op de cao-tafel spelen zoals het generatieproof maken van CAO Sport? Meld je dan aan voor de bijeenkomst ‘De ultieme CAO Sport 2019’!

 

We nodigen werkgevers en werknemers uit om samen in gesprek te gaan met als doel tot concrete voorstellen voor de CAO Sport 2019 en nieuwe meerjarenafspraken te komen. Het programma van de bijeenkomst sluit aan op de uitkomsten van de moderniseringssessies van afgelopen jaar (zie bijlage infographic) en opbrengsten van de cao app Werken in de Sport die in de komende periode in gebruik genomen gaat worden. Het generatieproof maken van CAO Sport is sowieso één van de onderwerpen.

 

Aanmelding

Aanmelden voor de bijeenkomst ‘De ultieme CAO Sport 2019’ kan tot 11 mei aanstaande via dit online formulier. Aangezien we maximaal plek hebben voor 25 werkgevers en 25 werknemers geldt vol = vol. Het is raadzaam om je tijdig aan te melden. Het streven is om een zo groot mogelijke diversiteit aan organisaties te laten deelnemen.

Praktische informatie

Datum:             17 mei 

Tijd:                  13.00 - 16.00

Locatie:            The colour kitchen

                        Prinses Christinalaan 1

 

                        3554 JL Utrecht

 

We beloven een interactieve bijeenkomst met veel ruimte voor jullie inbreng. Graag tot 17 mei!

 

Hartelijke groet,

 

Namens sociale partners,

 

Ary Hordijk (Werkgevers in de sport)

Hanan Yagoubi (FNV Sport &Bewegen)

John Kapteijn (De Unie)

 

 

Afshin Towhidi (CNV Vakmensen)