Terugblik evenement met Kenniscentrum Sport

Op donderdag 19 april organiseerde Jong Oranje met Kenniscentrum Sport het evenement ‘De waarde van sport: logisch, maar hoe werkt dit?’

 

Directeur Bert van Oostveen opende de workshop met een aantal tips voor ons als toekomstige sportbestuurders. Vanuit zijn ervaring vanuit het voetbal nam hij ons mee carrière bij de KNVB én zijn overstap naar Kenniscentrum Sport. Daarna nam Adviseur Dirk Schaars ons mee in het model dat de waarde van sport in kaart brengt. Welke waarde kent de sport? In hoeverre is er bewijs dat sport en bewegen een bijdragen leveren aan deze waarden? En tot slot, kun je in euro’s uitdrukken wat de waarde van sport is?

 

 

Na afloop hebben we hierover nog even nagepraat onder het genot van een drankje en hapje in het zonnetje. Met ruim 20 energieke Young Professionals kijken we terug op een succesvol evenement!

 

 

Op 14 mei staat Future Proof op het programma. Ben jij er bij?