CAO-APP Werken in de sport

Voor al jouw vragen en jouw mening: de CAO-app ‘Werken in de sport’ Donderdag  17 mei  jl. is de CAO-app Werken in de sport gelanceerd. De app is bedoeld voor alle werknemers en werkgevers in de sportsector. Je kunt straks via je eigen smartphone of tablet heel eenvoudig de CAO Sport raadplegen.

Hoe zit het met werktijden? Hoe werkt het opnemen van ouderschapsverlof? Voor deze en vele andere vragen is er nu deze gebruiksvriendelijke app. Daarnaast bevat de app de ‘denk-mee-functie’ om jouw input over arbeidsvoorwaarden en werken in de sport te geven.

 

 

Informatie over CAO Sport

Doel van de app is heldere en actuele informatie geven aan iedereen die te maken heeft met de CAO Sport. De app is laagdrempelig en overzichtelijk. Je kunt snel bij de gewenste informatie en kunt tevens je mening geven. Alle informatie uit de CAO Sport is per hoofdstuk aan te klikken, waardoor je alles per onderwerp kunt bekijken. Verder bevat de app onder meer een FAQ met de meest gestelde vragen en antwoorden en een agenda met alle belangrijke data voor zowel werkgevers als werknemers.

Bekijk ook het filmpje over de app Werken in de sport.

 

De app downloaden

De app is gratis te downloaden via de Google Play Store (voor Android) en de App Store (voor Apple). Na installatie kan de app direct worden gebruikt. Zet je notificatie aan om op de hoogte te zijn van het alle updates. Downloaden dus, en je hebt altijd de juiste informatie bij je!