Beachvolleybal op Papendorp

Komende zomer pioneert de Nederlandse Volleybal Bond weer waar het gaat om evenementenorganisatie. Daarom vinden wij dit als Nederlandse Volleybal Bond een prachtige gelegenheid om alle mensen op Papendorp uit te nodigen voor een lekker potje beachvolleybal. Vanaf begin mei worden er de hele zomer twee beachvolleybalvelden gerealiseerd voor het kantoor van ilionx, schuin achter ons pand. Van die velden mag iedereen op Papendorp gebruik maken. 

Wij nodigen je hierbij graag uit voor de officiële opening van Papendorp Beach op donderdag 17 mei. Ook dagen we elk bedrijf uit om één vertegenwoordiger af te vaardigen voor het actieve programma vanaf 17:30 uur.

 

Programma 17 mei 2018

17:00 uur            Inloop op Papendorp Beach

17:30 uur            Clinic van Beachvolleybal Team Nederland 

18:00 uur            Officiële opening Papendorp Beach

18:15 uur            Uitdagingswedstrijden 

19:00 uur            Einde

Aanmelden kan tot 11 mei via deze link. Let's play beachvolleybal!