Terugblik Future Proof

Op maandag 14 mei vond de Future Proof-sessie van Jong Oranje plaats tijdens de sportconventie van NOC*NSF. Ruim 25 deelnemers hebben met elkaar nagedacht over de meest ideale somobal-organisatie. Somobal werd als fictieve sport gebruikt om makkelijker buiten de bestaande structuren te kunnen denken.

Het was namelijk de bedoeling om zo absurd mogelijke antwoorden te geven op de vragen:

  • Welke rol heeft deze sportorganisatie? Waar ligt jouw toegevoegde waarde voor de Somobal-spelers?
  • Hoe ziet het verdienmodel eruit: wat zijn de inkomstenbronnen en waar liggen de uitgaven?
  • Hoe werk je samen in het gehele speelveld?

Het meest absurde antwoord op iedere vraag werd vervolgens uitgewerkt naar een meer realistisch idee. Het resultaat? Dat heeft sneltekenaar Jeroen van der Liende, met dank aan NLSport, voor ons vastgelegd! Binnenkort te bewonderen op het kantoor van NOC*NSF. Dank voor jullie leuke inbreng én voor het uitdagen van andere deelnemers! Heb je tips of ideeën voor een volgende sessie? Laat dit vooral weten via jongoranjenetwerk@gmail.com. Tot slot willen we graag Simone van den Biggelaar-Volmer bedanken voor het verzorgen van de sessie: dankjewel!