Nieuwe aanvoerders: Michelle en Kim!

Deze maand hebben 2 Jong Oranje speelsters zich bij het aanvoerders team gevoegd; Kim van der Hammen (NOC*NSF) en Michelle Vaessen (NTFU). 

 

Ze stellen zich even aan jullie voor:

 

Michelle Vaessen

Mijn naam is Michelle Vaessen en ik ben 26 jaar. Ik woon al 8 jaar in het mooie Utrecht. Na mijn studie ben ik gaan werken bij de NTFU. De NTFU maakt, samen met de NOB, NBF en de dambond, onderdeel uit van het Sportcluster Veenendaal. Bij de NTFU ben ik verenigingsondersteuner en hou ik mij bezig met sportontwikkelingsprojecten. Dit alles doe ik nu al ruim 1,5 jaar. Sinds kort ben ik ook aanvoerder bij Jong Oranje. Een harstikke leuke en uitdagende taak waar ik veel zin in heb!

 

Wij, als young professionals, hebben veelal dezelfde vragen en interesses binnen de sport! Ik krijg vaak terug dat men behoefte heeft aan een netwerk en dat wij veel kennis kunnen uitwisselen. Dit gat vervult Jong Oranje wat mij betreft! Ik hoop dat ik ervoor kan zorgen dat wij als Spelers en Fans elkaar nog meer kunnen versterken en inspireren Ik kijk ernaar uit om iedereen te ontmoeten!

 

Kim van der Hammen

Ik ben Kim van der Hammen, 24 jaar oud en woonachtig in het mooie Nijmegen. Vanaf heden mag ik mijzelf aanvoerder noemen van Jong Oranje. Ik kijk erg uit naar deze nieuwe uitdaging om young professionals in de sport meer met elkaar te verbinden. Dat is iets waar ik zelf veel waarde aan hecht binnen de sport. Daarom hoop ik om samen met jullie in de toekomst de sport (en elkaar) nog meer te versterken door verbindingen te maken.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij NOC*NSF waar ik de rol als projectmedewerker vervul bij het NOC*NSF Academie voor Sportkader team en bij het Sportpromotie team. Ook ben ik met mijn (soms) creatieve brein graag bezig met de vormgeving van diverse materialen/tools. Daarnaast ben ik in mijn vrije tijd een fanatieke basketbalster die speelt in het eerste van BV Wyba uitkomend in de 1ste divisie.Tot snel, bij een van de evenementen in het nieuwe jaar!