Terugblik workshops persoonlijke ontwikkeling: wat is jouw talent waard?

Op woensdag 13 februari organiseerde Jong Oranje bij de Samenwerkende Sportbonden in Nieuwegein de eerste bijeenkomst persoonlijke ontwikkeling: Wat is jouw talent waard? De eerste bijeenkomst (in een serie van 2) werd geopend door Inge van Nispen (EELO) over verschillende manieren om je eigen krachten te ontdekken. Hierna gingen we onder leiding van Nischa Janssen (WOS) en Jolina Broesder (NOC*NSF) in intervisiegroepen aan de slag met de uitdagingen die je in werk tegenkomt en hoe je ervoor kan zorgen dat je dit om kan zetten tot een kracht. De deelnemers kregen de opdracht mee om hun plannen te bespreken met hun leidinggevende en om te zetten tot actie.

 

Op donderdag 25 april was de vervolgsessie en deze sessie stond in het teken van het Business Model You onder leiding van Tim Slot (Triple Double). Tijdens deze sessie hebben de deelnemers hun eigen business model ingevuld en met elkaar besproken. De sessie eindigde met een pitch van 1 minuut door elke deelnemer.

 

Na afloop hebben we hierover nog even nagepraat onder het genot van een broodje. Met een mooie groep Young Professionals kijken we terug naar twee succesvolle workshops! Volg onze socials voor de komende Jong Oranje events