Terugblik 'Grip op je werk!'

Heb jij grip op je werk?! Laat jij jouw werkweek beïnvloeden door je mailbox? Wanneer ben je beschikbaar en wanneer blok je een uur in voor jezelf? En hoe stel je nou de juiste prioriteiten?

 

Een groep Young Professionals kwam op vrijdag 13 september  bijeen in Rotterdam. Jong Oranje bood, in samenwerking met NOC*NSF bij Rotterdam Sportsupport een workshop grip op je werk aan met als doel: zo slim mogelijk omgaan met de taken en verantwoordelijkheden die wekelijks op je pad komen. Matthijs de Bruin (NOC*NSF) nam ons hierin mee. De groep Young Professionals uit verschillende hoeken van de sportwereld bespraken niet enkel de visie van Matthijs, maar ook hun eigen geheimen om zo slim mogelijk te werken. Verschillende praktische handvatten werden besproken, en ook simpelweg de eenvoud van het afstrepen van je to do list! Meer grip, meer focus en controle op je werk voorkomt stress en maakt jou een fijne collega. Het was weer goed om te merken dat iedereen het fijn vond om ook andere professionals te spreken, op deze manier leren we van elkaar.

 

We sloten de workshop goed af met een bezoek aan de Nederlandse zaalvolleybal heren in Ahoy! In september organiseert Nederland namelijk samen met Frankrijk, België en Slovenië het EK volleybal voor de mannen, zij trapte vrijdag af tegen Montenegro met een 3-0 winst voor Nederland en waren we onderdeel van een fantastische sfeer in Ahoy!

 

Bedankt Matthijs voor je energie en bedankt aan Guido Davio (Nevobo) voor je korte introductie over het EK Volleybal en jullie warme welkom!