Sneakergala save the date: Vrijdag 22 november!

Het Sneakergala vindt dit jaar plaats op vrijdagavond 22 november en wordt georganiseerd door verschillende professionals van Jong Oranje uit de sport in... jawel: DeWeerelt van sport in Utrecht! Het ideale moment waar jij op een laagdrempelige manier kunt netwerken en kennis kan komen halen én kunt uitwisselen!

 

#Leadership

Het thema van de avond is #leadership. Momenteel wordt druk gesleuteld aan het programma van de avond. Hierover wordt steeds meer bekend via de social media kanalen van Jong Oranje. Het wordt tof!

We sluiten de avond af met een netwerkborrel in stijl. De dresscode voor het Sneakergala is simpel: Alles mag, als het maar en combinatie is van netjes en sportief. Een jurkje met sneakers, een trainingsbroek met naaldhakken, een maatpak met voetbalschoenen, het kan allemaal! 

 

Houd onze socials in de gaten voor de start van de kaartverkoop en dan zien we jullie allen de 22ste!