6e editie Sneakergala

SNEAKERGALA VERSCHOVEN NAAR EERSTE KWARTAAL 2020! 

 

De 6e editie van het Sneakergala zal plaatsvinden begin 2020. Met de feedback van voorgaande jaren willen we dit jaar het Sneakergala een iets ander tintje geven! 

 

Jong Oranje wil graag dat alle Young Professionals werkzaam binnen de georganiseerde sport elkaar via dit platform kunnen ontmoeten, informatie kunnen delen en op een laagdrempelige manier mee kunnen praten over onderwerpen binnen de sport. Naast de wat kleinere evenementen en initiatieven hoort ook het Sneakergala zonder meer bij Jong Oranje! Met de feedback en de tips van bezoekers van de Sneakergala edities hiervoor zijn we van mening dat we de avond zowel inhoudelijk goed willen organiseren en daarnaast Young Professionals een toffe avond willen bieden.

 

Daarom schuiven we het Sneakergala van 2019 dit jaar op naar het eerste kwartaal van 2020. Houd onze socials in de gaten voor de nieuwe datum! 

 

We zien jou, jouw collega's en andere young professionals van binnen en buiten de sport graag snel op het Sneakergala!